::..FOLLOW IF YOU LIKE..::

Saturday, January 15, 2011

BAJU TAK GUNA.. SAPA MAU??



baru lepas pack baju dalam kotak sampai rasa nak patah pinggang...  rabu depan lori angkut barang pindah johor..

br sedar betapa
membazirnya saya.waktu beli tak pikir padahal tak perlu pun. ada baju tu yang saya tak pernah pakai pun... yang bila kemas baru perasan, eh,..aku ada baju ni... ada yang pakai sekali dua ja.....  ingat nak buat pre loved item tapi sayang la plkk..., tak tau..still berpikir nak jual ke tak mau,,, tapi saya dah tak mau shopping... tak perlu..  nak saving tuk hari tua,,, muuaahahahha...

antara baju-baju ni siap ada tag lagi... still tak guna,,,,,

2 comments:

GaDiS OGi' JoRo' said...

k.nana!
u got tag!

http://i-fyqa.blogspot.com/2011/01/tangan-bertuah-cik-nico.html

wahh banyak nye baju~ huhu ^^

wawamagic said...

go for garage sale! ha3

INTERESTING BLOG AWARD

INTERESTING BLOG AWARD

FOLLOWER AWARD

FOLLOWER AWARD