::..FOLLOW IF YOU LIKE..::

Saturday, January 8, 2011

PENCUCI MUKA TERBAIK SEMUA AVAILABLE ONLINE SAJA..

tak percaya??? tak pecaya sudah!! saya dah jumpa dua produk muka yang mendapat testimoni yang bagus.. satu daripadanya..saya dah guna pun..:-)bukan nak kata produkmuka kat kedai u tak bagus tapi selalunya produk muka online ni dibuat lebih spesifik..maksudnya.. sesuai tuk orang yang bekulit sensitif..

produk 1
produk yang saya sering guna...dari blog ni..  a walk to remember  produk ni adalah resipi turun temurun dan honestly, ramai yang nampak perubahan bila saya pakai..

kalau nak tengok tetsimoni pengguna produk ni, klik kat sini.. 



produk 2
http://belinashop.blogspot.com/ 

produk dari blog ni saya baru discover dan saya nampak banyak feedback yang positif..
so, sesiapa yang saya nak cuba, silakan..;-)

p/s: saya pakai safi anti jerawat dan ia sangat berkesan.. sebelum ni saya guna safi mentimun tapi tak berapa cocok..

5 comments:

Misz LollyPink said...

i pkai pncci tmun 2 mmg truk gle jrawat naik.waaa...
em..safi anti acne gmat 2 ok ke?
tkot nk try...

Nur Syazana Ramli said...

ok... siyes lbih baik... timun tu x ok..;-)

Angin Selat Melaka said...

Tapi pencuci muka apa jua pun seakan2 tak berkesan kepada mereka yg mengalami masalah jerawat kronik...Ini kerana sarang pembiakan yang bertempat di dalaman badan senantiasa menghasilkan telur2 baru untuk dihantar ke permukaan lalu 'menetas!'...menjadi jerawat bertimbul di muka. Sarang tersebut lebih dikenali dgn 'resdung'. So, sesiapa yg susah hati bersedih mengalami masalah kulit, sila tamatkan riwayat kesengsaraan tersebut dgn memahami info di web page ini:

Penghapusan Sarang Pembiakan Jerawat dan telur2 baru

Semoga info tu membantu mereka yg terbabit. Tq.

nur said...

emm saya guna yang safi anti jerawt yg biru tu...bagus juga...kalau pesakit resdung dinasihatkan agar sentiasa jaga kebersihan n pantang larang

thetoughguy89 said...

Aku pun slalu pkai produk ni, ok lh bleh than kesannyer...tp kene rjin gler la cuci muka mcm aku ni yg mglmi mslh kulit brmnyk..

INTERESTING BLOG AWARD

INTERESTING BLOG AWARD

FOLLOWER AWARD

FOLLOWER AWARD