::..FOLLOW IF YOU LIKE..::

Sunday, January 9, 2011

KASUT DAN SAYA

perempuan mana yang tak suka kasut tu? mesti ramai kan? sebab perempuan suka heels.. hehe.. api hari ni i bukan nak cerita asal heels, i nak cerita pasal sneakers.. kalau sebut 'shoes', ada dua perkara yang i sentiasa ingat.. :-) tak banyak pengalaman yang menggembirakan tentang kasut ni tapi pengalaman yang menatk? banyakkkkkkkkk.. ni salah satunya...

memang dah niat hti nak cari sneakers, tak nak pakai heels dah sebab rasa cam kaki dah bengkok asek pakai heels ni..ok tipu... memang nak cari sneakers la.. senang jalan... cari punya cari ....jumpa la satu yang menarik hati..ime tu rasa mmg dah canthek habes la! ni kalau aku pakai ni mmg stylo gilo ni.. kena tunjuk member ni.. so, nak habiskan cerita, belilah.. balik rumah memang tayang habis.. esoknya... guwa gerak g kl... ( guwa da??,,, rasa cam gensta!!).. nak jumpa buah hati..takkan jumpa buah epal pulak... ha..mesti da ingat balak aku ar tu..sampai-sampai, buah hati wat muka pelik kan... aik....asal mak ni... tetiba dia kata.."asal kasut kamu ni pelik sangat???.... AIkKKK?????? SUUUUDDDAAHH!! mati aku! ok..wa..rilex g..kalau  p kl harus la kan p klcc... tu yang terhebat dah tu.. memang tak berhenti la dia tengok kasut aku yang stylo tu.. dalam hati "tolonglah cakap kasut aku ni lawa..tolongla.... tapi aku tengok muka mak memang dah tak boleh tahan meluat, aku p la cari kedai kasut.. belek2 kasut..  mak pun cam dah serba salah, eh takyah la...takyahla..beli kaust baru..pakai je kasut ni..takpe... CAM MANA LA AKU NAK PAKAI KALAU MAK AKU ASEK2 TGK KASUT AKU DAN WAT MUKA CAM NAK CABUT KASUT TU DAN BALING KAT HANJING... hen, aku pun ngn pasrahnya..eh..tak pe... xselesa kasut ni.. memang nak beli lain.. so, aku pun beli kasut lain...sebab? sebab? aku tak nak tengok dia tak selesa dengan kasut tu.. yup..aku sayang mak aku sampai ke tahap itu... dan lepas tu, aku dah tak beli dah kasut mengarut.. :-) pengajaran yang besar tu. terima kasih mak...



ini untuk contest youmeandshoes .. so, untuk maklumat lanjut tentang contest ni... klik kat sini

saya tag 5 orang kawan:

sakinah
aie@yuna
sue
did
dayah


RULES
1-put up our banner (link) di sidebar of your blog and link kan ke entry contest ni . don't forget to put the caption ; contest ended on Jan 24th , 2011.


2 - this is not a contest of who has the highest follower , so you are free to follow my blog . but you have to follow YOUMEANDSHOES because you have to stay update becauuuuuuse their shoes are awesome peoplee ! <3 apesal tah banyak banyak becauseee ni :P


3- you have to write an entry about shoes ! anything peopleee ! anything about shoes . be it sad stories with shoes , your happy moments while choosing shoes , anything is possible ! or you might want to tell us your stories about your first time wearing heels then terpeleot tehee . it's okay . just tell us you stories with shoes :D




4- tag 5 people of you friends and let them know about our contest . help us spread the fun of our contest . hihi thanks in advance people !


5- send your permalink dekat comment entry ni , to notify us . and email one of the copy to blogcontest2020@gmail.com . mana tahu ada kesilapan teknikal or apa apa , just for safety . tehee .


the most creative entry will win a pair of shoes , yang you pilih sendiri ! best kan ? we don't have tempat kedua atau ketiga sebab takut macam tak ramai je join haha adoi . lepas tu siapa buat entry pun dapat voucher RM5 untuk beli kasut dekat her blogshop . bestnya bestnya ! buat entry je dah dapat voucher . kalau menang dapat kasut . omaigod bestnyaaaa !


contest ini tamat pada January 23th , 2011 tepat pukul 23.59 pm

5 comments:

sakinah88 said...

tQ buk...=p

FaD + iLaH said...

huhu menarik2...nanti aku join..hehe

Nur Syazana Ramli said...

u r welcome..nek..

Nur Syazana Ramli said...

did: bgus..mai join....

Syida Shukor said...

i prefer sneaker untuk jalan2 . lagi senang sarung (;

goodluck babe ! i'll announce the winner soon !

INTERESTING BLOG AWARD

INTERESTING BLOG AWARD

FOLLOWER AWARD

FOLLOWER AWARD