::..FOLLOW IF YOU LIKE..::

Thursday, March 3, 2011

APA YANG KAMU TAK TAHU TENTANG SAYA??

sesiapa yang tak nak baca boleh tekan tanda pangkah. tiada paksaan..ecehhh..merajuk pulakkk

ok..saya ni...

penakut ya rabbi..
pernah takut sangat satu malam tu, pergi toilet, nak gosok gigi sebelum tidur, asyik tertoleh-toleh kiri kanan, last-last gosok gigi luar toilet lepas tu masuk balik cuci.. tapi sekarang tengah belajar tuk tak jadi  penakut  tegar..


senang pening
bukan mengandung..bukan.. naik je bas, pening..tapi tengok bas gak.. bas transnasional tak nak pulak pening, bas persiaran, bas maktab.. mang ai... rasa cam nak pengsan..tahan jela air liur..


senang menangis
part ni parah la.. dulu tak macam ni teruk,, dulu kental..hati keras cam batu gua.. sekarang ni.. tension sikit, nangis, sedih tengok cerita nangis, orang cakap benda-benda terharu, nangis, gembira, nangis, sakit hati, nangis.. yang paling teruk, ada la sekali tu dalam dewan, julur kaki atas kerusi, abang KPLI tegur, perempuan letak kaki cam ni tak elok.. NANGIS!!!! boleh tak? geli gila!


teratur
saya sangat tak suka barang saya bersepah-sepah... tak ada la kronik sampai nak mengamuk kalau bersepah. tapi saya memang suka barang teratur.. tak suka sebarang letak.. dalam laci pun letak kotak asingkan alat tulis dan elat elektronik, laci asingkan makanan dan pinggan sudu garfu dan sebagainya...

ok..tu saja buat masa ini, nak lagi mai la datang interview.. ok?

1 comment:

NURUL HIDAYAH said...

ececece..nk interview boleh?hihi.. :)

INTERESTING BLOG AWARD

INTERESTING BLOG AWARD

FOLLOWER AWARD

FOLLOWER AWARD