::..FOLLOW IF YOU LIKE..::

Monday, May 9, 2011

try to understand.....

APA YANG DIPERLUKAN BILA SUNYI...??

this is my personal opinion.. pasangan cari lain bila dia berasa sunyi... sunyi bukan maksud memerlukan pasangannya 24 jam tapi pasangan ada untuk mendengar, pasangan ada tatkala susah, pasangan sedia tatkala diperlukan, pasangan ambil berat tentang pasangannya..

ambil berat? ambil berat bukan bermaksud tanya tiap minit tengah buat apa.. can't simply describe it..it works naturally when u love somebody.. u care.. bukan konkong..

kongkong? kongkong tu apa? king kong kah?? bila gf tanya psl bf,  'u kat mana'.. bukan bermaksud dia mengongkong..bila gf tanya 'dengan siapa'...bukan bermaksud dia berprasangka..bila gf kol, bukan bermaksud dia tak percaya.. tapi dia nak tau.. apa yang buah hati dia sedang lakukan..


banyaknye benda yang yang laki dan perempuan saling tak tahu.. even perempuan dan perempuan pun..laki dan laki pun.. pundan je tak masuk cerita.. pendek kata, banyak yang kena bersabar, mengalah dan memahami.. it's hard if only one side is trying so hard in the relationship.. when a bf is tired n he doesn't feel like talking, be patient...maybe tomorrow he will feel better.. if a gal is being moody because of menstrual thingy, be understanding... don't ask this, y can't u control your emotion? takkan tiap-tiap bulan nak macam ni.. oh! man... u just do the wrong thing.. can i ask u... 'can u control your heartbeat? its something that hardly be controlled cos it happened without women realize it..

1 comment:

CutieIntan said...

ye la kan kalau kita nak hidup berpasangan tu a lot of thing we have to know about them....apapun yang penting sikap untuk berterus-trang untuk memulihkan keadaan...in relationship we need a two ways commnunication

INTERESTING BLOG AWARD

INTERESTING BLOG AWARD

FOLLOWER AWARD

FOLLOWER AWARD