::..FOLLOW IF YOU LIKE..::

Saturday, April 21, 2012

PRODUCT REVIEW ROYAL EXPERT WHITE AND ROSA T SERUM

ok... if u still remember, i used to review about facial products that i used... today....its my pleasure to share another two products that really work for me....n here i present u..

royal expert white..
produk ni (ok..tiba-tiba melayu... owh...poyo cakap bi je budak ni..hehehe..) saya beli dari kakak sepupu...


mula-mula adik sepupu yang try and amazingly, it was very effective (Syukur Ya Allah..) ... mula-mula muka sepupu tu ada jerawat je (Je??) tapi lepas tu, dia tinggal parut yang sangat besar dan timbul (TIMBUL HOKEYYYY!) tapi lepas try produk ni, muka dia licin (n btw, muka dia mmg licin cuma dia ada parut yang timbul kat satu bahagia muka..) tapi lepas tu, ok da....

apa effect nya kat saya pulak??? hehe... lebih putih.. (UMWEEEKK). n seriously, even kalau ada jerawat, lepas tu parut tu tak kan merah merah n rasa kulit muka lebih sihat. (typical gila) ...hoenstly, it is worth it product to try..

Rosa T


ok..produk ni baru jugak saya pakai... tapi amazingly jugak, it works sebab jerawat cepat kecut, x merata alam tumbuh kat muka dan parut pun cepat pudar..

another product that i would like to suggest is oil control film yang berfungsi menyerap minyak muka... sebabnya muka yang ada jerawat salah satu disebabkan minyak kat muka so, x salah kalau guna film tu.. muka pun lebih bersih.... xdela berkilat je..lagi2 kalau sapa yang guna bb cream or foundation..
tips: kalau tak nak make up kat muka terjejas, just tepek film tu kat muka slow-slow, jangan lap kasar-kasar macam lap meja tu ye.

.ok..tata!

9 comments:

maya mia said...

hi, nk ty psl produk yg awk penah try. between royal cream dgn chahaya beauty, pd pndangan awk, produk mana yg bagus...hrp sudi membantu...thx yer...

maya mia said...

hi, nk ty psl produk yg awk penah try. between royal cream dgn chahaya beauty, pd pndangan awk, produk mana yg bagus...hrp sudi membantu...thx yer...

Nur Syazana Ramli said...

hi.. kalau sy, sy akn suggest royal sbb sy pn pnh try chahaya beauty.. ok jugak tp sy prefer royal..;-)

Cik Puan Ac said...

saya pernah try chahay beauty...tak berkesan sangat ke kulit saya itu heheh...lagi naik teruk ada lah...anyway saya blogwalking...just nak inform you..if sudi join giveaway contest by me :)

Princessofjawe said...

to get promotion price for royal expert white cream pls sms me aisha 01129197774

adeenda sueman said...

how much

adeenda sueman said...

how much princessofjawe

adeenda sueman said...

how much

rosmamalmi said...

saya nk let go rewc + ceanser dgn harga yg murah RM100 inc postage. Nk beli asing2 pn blh

kalau berminat blh msg/wassap saya ye @ 0139595581

INTERESTING BLOG AWARD

INTERESTING BLOG AWARD

FOLLOWER AWARD

FOLLOWER AWARD