::..FOLLOW IF YOU LIKE..::

Tuesday, January 18, 2011

Adialuvluze : My First GA

adialuvluze first GA

 link tuk join contest ni:  adialuvluze first GA
link ke blog adialuvluze: adialuvluze

syarat2 di bawah :

1. Warganegara Malaysia yang sah

2. Lagi best kalo leh jadi follower aku ^___^ (Tp takde la aku paksa pulok)

3. Sila copy paste pic di atas dan diletakkan di sidebar korang beserta link ke entry ni dengan tajuk : Adialuvluze : My First GA

4. Kalo dah join, tinggalkan komen korang kat SINI beserta ngan link korang utk n3 ni (supaya senang aku nak trace balik)

5. 3 bloggie bertuah akan dipilih secara rawak.Nak tau hadiahnye? Tunnngggguuuuu ^_^

6. Tarikh Tutup : 28 Feb 2011

7. Nak Tag kengkawan pun blh je (Tp biarlah kwn tu tau yee)



saya tag:  
sakinah
yuna@aie

2 comments:

AdiaLuze said...

TQ sudi join...Akak follow awak jgk :)

GUD LUCK yeee..

sakinah88 said...

tq na =)

INTERESTING BLOG AWARD

INTERESTING BLOG AWARD

FOLLOWER AWARD

FOLLOWER AWARD