::..FOLLOW IF YOU LIKE..::

Tuesday, January 18, 2011

tangan bertuah cik nico!

 link tuk join conest ni: contest tangan bertuah cik nico
link blog cik nico: blog cik nico
Syarat-syarat...

  • ·         Buat satu entri mengenai cabutan “tangan bertuah cik nico!”..tajuk entri tu mesti 
“tangan bertuah cik nico!"
  • ·         Sila letakkan banner cabutan bertuah di dalam entri dan jangan lupa link kan kepada blog cik nico!
  • ·         Cabutan bertuah ini tidak memerlukan anda untuk berbuat apa-apa kecuali anda harus menghebohkan @ menjemput rakan-rakan yang lain sahaja untuk menyertai contest ini.
  • ·         Dalam entri tersebut anda boleh tag seberapa banyak rakan-rakan dan pastikan mereka tahu mereka di’tag’. min tag ialah 3 orang
  • ·         Jangan lupa untuk follow blog CIK NICO ini supaya segala pemberitahuan dan keputusan cabutan “tangan bertuah cik nico!" dapat diketahui.
  • ·         Hadiah untuk pemenang juga sangat menarik “tertarik kau memang da boom!
  •  cabutan bertuah ini akan bermula daripada 9Januari - 28 februari 2011..jadi, jangan lepaskan peluang!
  • sila tinggalkan LINK bila dah join 

saya nak tag:
 sakinah 
susuegoodday 
yuna@aie 

2 comments:

GaDiS OGi' JoRo' said...

Gud luck sis!
hehe ^^,
um..um..nyaawww~

Mi$s NiCkeL=? said...

hi dear...
sori la i lmbt respond kat u punye penyertaan ni...sibuk sikit..
btw, thnks for joining this contest..
harap u salah seorang yang bertuah..
hehehe
=)

INTERESTING BLOG AWARD

INTERESTING BLOG AWARD

FOLLOWER AWARD

FOLLOWER AWARD