::..FOLLOW IF YOU LIKE..::

Saturday, January 8, 2011

BLOGGER CANTIK..CANTIK KE..??

kalau anda follower tegar saya walaupun anda tak menjadi follower, anda pasti tahu saya memang suka memperkenalkan blog2yang menarik, blogger yang cantik dan baik..:-) so.. hari ni saya nak memperkenalkan lagi blogger cantik... tadaaaaaaaaaaa...







saya memang suka tengok bloger2 yang cantikk.. weh!!! sapa yang tak suka?!! classmate aku yang lelaki pun tak habes2 cakap fatin liyana tu cantik sampai naik muntah aku dengar... apa tanamapak ke classmates dia yang pompuan2 ni pun hot jugak.!!??ok... hot tade..hotak ada. dua2 blogger ni bagi aku la... sweet..nampak ayu..lembut lembik.. lemah gemalai..:-) 

selain daripada diorang ada suami yang handsome(GURAUU NI!!) diorang tulis blog dalam bi..walaupun bi aku cam hampas jer... tapi aku suka dow baca blog bi... rasa cam kat obersea..!!betul dow.. bi ak dapat b sem lepas..aku rasa lecturer tu saLah tanda la...WAAAAAAAAAAAAAAAAA!! bUleh budgeT lagi pulak.. nak salahkan lecturer..ngeh2... mmg salah aku pun.. aku ada member.. dia dapat A bi sem lepas.. habis, tak sudah2 pulak ko nak cakap bi kan sakinah!!!!!! relaksssss la.. wakaka... tahniah!


2 comments:

sakinah88 said...

hahaha.....cakap bi xpaham sebutir habuk..haha

Nur Syazana Ramli said...

relakkkssss.. hehehe...

INTERESTING BLOG AWARD

INTERESTING BLOG AWARD

FOLLOWER AWARD

FOLLOWER AWARD